G-Hockey

G-HOCKEY MET ACCENT OP SPEELPLEZIER

G-hockeytraining is voor kinderen en volwassen vanaf zes jaar, waarbij de verstandelijke beperking van dien aard is, dat zij niet mee kunnen komen binnen een regulier hockeyteam. Hockey is voor iedereen!
 

HET DOEL
Het doel van G-hockey is om spelenderwijs de basisvaardigheden van hockey aan te leren tijdens de training. Het accent ligt op speelplezier, vertrouwen en eigen kunnen. Het accent ligt niet op de beperking.
De normale regels en technieken worden, indien nodig, aangepast aan de individuele mogelijkheden en behoeften van de spelers.
Spelenderwijs wordt er gewerkt aan concentratie en oog-hand coördinatie.
Alles is er op gericht dat de spelers binnen hun mogelijkheden plezier beleven aan de sport.

G-TRAINT OP ZATERDAGOCHTEND VAN 10:15 TOT 11:15 UUR EN OP DINSDAGAVOND VAN 19-20 UUR.

Ouders staan langs het veld en na afloop wordt er gezamenlijk met de trainers en de kinderen koffie en limonade gedronken in het clubhuis.

DESKUNDIGE BEGELEIDING TIJDENS TRAININGEN

De training staat onder deskundige leiding van professionele trainers, tevens zijn er een aantal vrijwilligers uit de senioren waardoor indien nodig 1 op 1 begeleiding mogelijk is.

DUIDELIJKE STRUCTUUR BIJ DE TRAININGEN

De trainingen kennen een duidelijke structuur. De spelers en ouders zijn 10 minuten voor aanvang aanwezig, een moment waarop bijzonderheden kunnen worden doorgegeven. 

AANMELDEN OF VOOR MEER INFORMATIE

Ken je iemand die het leuk zou vinden om een keertje mee te trainen met 1 van beide teams, neem dan contact op met één van de managers Lieke Koets of Martine van der Mast  door een mail te sturen naar ghockey@wmhc.nl. Klik voor meer informatie hier