Wageningen Vitaal

WAGENINGEN VITAAL
LEEF ACTIEF – BLIJF ZELFSTANDIG

Wageningen Vitaal richt zich op mensen vanaf 55 jaar die graag actief willen worden en/of blijven. Plezier in het bewegen staat hierbij voorop! Het programma bestaat uit een fittest met beweegadvies. Daarop volgend is er de mogelijk om deel te nemen aan een Cursus Valpreventie en/of een tien-weeks beweegprogramma. 

Fit en gezond blijven dat wil iedereen, het liefst tot op hoge leeftijd. Een goede gezondheid is niet af te dwingen, maar wel te bevorderen. Een actieve leefstijl, waarbij beweging een grote rol speelt, is een uitstekende manier om een goede gezondheid te stimuleren en te bewaken. Iedereen vanaf 55 jaar kan meedoen, maar zeker voor mensen die meer zouden willen bewegen is Wageningen Vitaal een mooie start.

Fittesten:

Op 3 verschillende dagen en locaties verspreid over Wageningen vinden de fittesten plaats. Hierbij worden een aantal testen gedaan om een beeld te krijgen van uw algemene fitheid. Klik hieronder op de dag/plaats van uw voorkeur en geef u direct op. De fittest duurt ongeveer 45 minuten. We trachten zoveel als mogelijk met uw voorkeur rekening te houden, maar één en ander is wel afhankelijk van beschikbaarheid. Er is beperkt plaats.

Dinsdag 3 oktober, MyLife, Plataanlaan 1, 12.00 tot 17.00
Maandag 9 oktober, Wijkcentrum de Pomhorst, Pomona 562, 12.00 tot 17.00
Donderdag 12 oktober, Clevermove,  Industrieweg 21, 09.00 tot 13.00

Meer informatie:

Wilt u op de hoogte gehouden worden of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.
Buurtsportcoach Sylvano Hendriks: sylvano.hendriks@sportservicedevallei.nl
Telefoon: 06 – 468 150 44